Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό η Λίτση

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό η Λίτση
PHOTO CREDITS: OLYMPIACOSSFP.GR

Η Χριστίνα Λίτση είναι επισήμως παίκτρια του Ολυμπιακού, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή της και πρόσθεσε ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του για τη νέα σεζόν.

Η Χριστίνα Λίτση έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, καθώς η συμφωνία της με τον Ολυμπιακό επισημοποιήθηκε και η ίδια δεν έκρυψε την χαρά της για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε με την υπογραφή της στις νταμπλούχες Ελλάδας.

Η 21χρονη φόργουορντ - σέντερ προέρχεται από τις Εσπερίδες, με τις οποίες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 10,6 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0,6 κλεψίματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Χριστίνα Λίτση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 26/01/1997), έχει ύψος 1,84μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ και σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες

2007-15 Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθύμνου

2015-16 Αθηναϊκός

2016-18 Eσπερίδες Καλλιθέας

Λίτση: "Περήφανη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας"

Η Χριστίνα Λίτση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενός τεράστιου συλλόγου που εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ηττηθεί στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου για την εμπιστοσύνη της και μακάρι να μπορέσω στο παρκέ να δείξω πραγματικά αυτό που αξίζω. Πρόκειται για τον κορυφαίο σύλλογο στην χώρας μας και είμαι περήφανη που θα είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό για τους στόχους του".

Photo credits: olympiacossfp.gr

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ