Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τζόνσον: "Η άμυνα το όπλο μας"

Τζόνσον: "Η άμυνα το όπλο μας"

Η φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού, Κέντρα Τζόνσον, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών, τονίζοντας πως η καλή άμυνα είναι το όπλο της.

Μετά τους 23 πόντους που σημείωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η Κέντρα Τζόνσον συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου σε βάρος του οποίο σκόραρε 21 πόντους.

Σχολιάζοντας στοosfp.grτο θετικό ξεκίνημα της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, τη φετινή χρονιά, η Αμερικανίδα σέντερ δήλωσε τα εξής: "Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή. Υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν ότι μπορεί να μην κερδίζαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς το κάναμε και αποδείξαμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε πολύ δυνατές στην άμυνα και δεχόμαστε δύσκολα καλάθι.

Η άμυνα μας είναι το «όπλο» με το οποίο εξουδετερώνουμε τους αντιπάλους μας. Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά σου δεν μπορείς να είσαι ποτέ γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Εμείς δουλεύουμε τις αδυναμίες μας, δεν επαναπαυόμαστε μέρα με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτερες. Καθημερινά πρέπει να αποδεικνύουμε πράγματα, να δουλεύουμε σκληρά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ