Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τζάμπολ στο 2ο διεθνές τουρνουά του Ολυμπιακού

Τζάμπολ στο 2ο διεθνές τουρνουά του Ολυμπιακού

Τζάμπολ σήμερα (15/09) στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Ολυμπιακό, θα λάβει χώρα στο Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη.

Εκτός από τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, μέρος θα πάρουν ακόμα η Εθνική Νορβηγίας, η Σπαρτάκ από τη Ρωσία και η Γκιόρ από την Ουγγαρία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση και το πρόγραμμα:

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. διοργανώνει Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης. Το 2nd International Olympiacos Tournament ξεκινάει την Παρασκευή (15/9), ολοκληρώνεται την Κυριακή (17/9) θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη. Εκτός από τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβουν μέρος η Εθνική Νορβηγίας, η Spartak M.R. (Ρωσία) και η UNI Gyor (Ουγγαρία). Στις τρεις αναμετρήσεις που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκες» στο 2ο Διεθνές Τουρνουά, το τεχνικό επιτελείο θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλήτριες στην συγκεκριμένη περίοδο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Τουρνουά του Ολυμπιακού έχει ώς εξής:

Παρασκευή (15/9)

17:40 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Εθνική Νορβηγίας

19:30 Spartak M.R. -UNIGyor

Σάββατο (16/9)

16:00 Εθνική Νορβηγίας-Spartak M.R.

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -UNI Gyor

Kυριακή (17/9)

16:00 UNI Gyor-Εθνική Νορβηγίας

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Spartak M.R.

*Σε όλους τους αγώνες του Τουρνουά θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ