Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος οι Σουηδοί από τον Αθηναϊκό

Τέλος οι Σουηδοί από τον Αθηναϊκό

Η τριάδα των επενδυτών που παρέλαβαν τα ηνία του Αθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Νίκου Χαρδαλιά, αποχώρησαν. Ο σύλλογος του Βύρωνα καλείται πλέον να βρει τον δρόμο του, έχοντας μπροστά του έναν πραγματικό Γολγοθά.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Βύρωνα, ο Γιέσπερ Ουίκστρομ και οι Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από τα κοινά του Αθηναϊκού! Ο Σουηδός επενδυτής και οι ομογενείς επιχειρηματίες αποφάσισαν να πουν "αντίο" στον Αθηναϊκό, τονίζοντας όμως πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν οριστικά από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Πρόδηλο είναι πως η ομάδα βρίσκεται πλέον στον "αέρα", αφού μία - μία οι παίκτριες θα αποχωρήσουν. Ήδη οι περισσότερες εξ αυτών έχουν αποτελέσει παρελθόν, την ώρα που υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση των Γιέσπερ Ουίκστρομ, Γιάννη Ντάνου και Σωτήρη Ντάνου:

" Μετά από δύο χρόνια στήριξης στον Αθηναϊκό, ο Γιέσπερ Ουίκστρομ, ο Γιάννης Ντάνος και ο Σωτήρης Ντάνος, με τις εταιρείες τους X-LEVEL Media Group και Ergosport, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Όλοι αισθανόμαστε δυνατοί για το άθλημα και εισπράξαμε πολλή αγάπη για την ομάδα. Το ότι φεύγουμε από τον Αθηναϊκό δεν σημαίνει ότι φεύγουμε από την Ελλάδα. Είμαστε ανοιχτοί σε ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλους συλλόγους, όπου μπορούμε να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ