Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ταξίδεψε με καθυστέρηση ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη

Ταξίδεψε με καθυστέρηση ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με καθυστέρηση αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, λόγω κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη. Θα γίνει το ματς με Παναθλητικό με δύο ώρες διαφορά.

Η αναμέτρηση Παναθλητικός - Ολυμπιακός, για την Α1 Γυναικών, ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη 13:00, αλλά η αποστολή των "ερυθρολεύκων" από την Αθήνα αναχώρησε στις 12:55, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ερωτηματικά για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η πτήση (ΟΑ110) άργησε να ξεκινήσει, λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών στην Θεσσαλονίκη, καθώς υπήρχε έντονη ομίχλη και το αεροπλάνο είχε απαγορευτικό. Η ενημέρωση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό αναφέρει πως η αποστολή θα πάει κατευθείαν στο γήπεδο, με το που φτάσει στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές τονίζουν πως υπάρχει και σχετική βεβαίωση από την Ολυμπιακή Αεροπορία, η οποία έχει προσκομισθεί στην ΕΟΚ και στον Κομισάριο του αγώνα για την αιτία της καθυστέρησης. Η αναμέτρηση Παναθλητικός - Ολυμπιακός, έχοντας και το "OK" από την Ομοσπονδία, θα διεξαχθεί με καθυστέρηση δύο ωρών, δηλαδή στις 15:00.

Η βεβαίωση για την καθυστέρηση από την Ολυμπιακή Αεροπορία:

Ταξίδεψε με καθυστέρηση ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη

*Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Θεσσαλονίκη στις 14.20 και κατευθύνθηκε στο γήπεδο για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ