Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζουν με τον Παντελάκη οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Συνεχίζουν με τον Παντελάκη οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τρίτη σερί σεζόν θα μείνει ο Γιώργος Παντελάκης, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους μαζί του.

Μετά από δύο σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Παντελάκης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/7) τη συμφωνία τους με τον νεαρό Έλληνα προπονητή για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο, με στόχο να συνεχίσουν να κάνουν πρωταθλητισμό και να διευρύνουν το σερί των νικών τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος τους Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά, για αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Είναι μια σεζόν ειδικών συνθηκών και έχουμε την ευθύνη να υποστηρίξουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων μας. Στόχος είναι η πλαισίωση του βασικού κορμού με κάποιες ταλαντούχες παίκτριες και η δημιουργία ενός πολύ ισχυρού συνόλου που θα συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ελλάδα. Όλοι μαζί να μεγαλώσουμε και άλλο τον Ολυμπιακό μας" ήταν η δήλωση του Παντελάκη στο olympiacossfp.gr .

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ