Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στις Εσπερίδες η Λούνα Κάστρο

Συνεχίζει στις Εσπερίδες η Λούνα Κάστρο

Η Τζάκι Λούνα Κάστρο θα παραμείνει και τη νέα σεζόν κάτοικος Καλλιθέας, καθώς οι Εσπερίδες ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί της.Τι δήλωσε η φόργουορντ της ομάδας της Καλλιθέας...

Οι Εσπερίδες και η Τζάκι Λούνα Κάστρο θα συνεχίσουν να πορεύονται σε κοινούς δρόμους, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για ακόμη μία σεζόν.

Η Αμερικανομεξικάνα φόργουορντ την σεζόν 2017-18 μέτρησε 24 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 16 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 2 λάθη και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας, δεν έκρυψε την χαρά της για την παραμονή της στην Ελλάδα.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στις Εσπερίδες για ακόμη μία σεζόν. Πέρα πολύ καλά πέρσι. Η ομάδα είναι φοβερή. Οι παίκτριες και οι προπονητές είναι σπουδαία. Απήλαυσα την σεζόν και ανυπομονώ να γυρίσω σε αυτό το οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης, η Ελλάδα είναι μία υπέροχη, με ευγενικούς ανθρώπους, φοβερό φαγητό και σπουδαίο πολιτισμό. Ανυπομονώ να γυρίσω. Επίσης, ανυπομονώ και για το πρωτάθλημα, το οποίο πιστεύω πως θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Έχουν έρθει νέες παίκτριες και είμαι ευγνώμων στις Εσπερίδες, γιατί θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να γυρίσω. Σας ευχαριστώ για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία", δήλωσε από η Τζάκι Λούνα Κάστρο από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται.

Η ανακοίνωση των Εσπερίδων αναφέρει:

"Η Τζάκι Λούνα Κάστρο που είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στις Εσπερίδες , θα είναι και φετος μέλος της γυναικείας ομάδας της Καλλιθέας. Ήταν διακαής πόθος του Γιώργου Ρουμπελάκη και η διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να την εντάξει για δεύτερη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας. Θα είναι παρτενέρ των Κόρτνι Τζέϊκο και Σερίς Ουίλλιαμς . Η Αμερικανομεξικάνα φόργουορντ σε 24 αγώνες είχε σπουδαία στατιστικά φέτος 35,5΄, 16π., 130/270 διπ.(48,1%), 30/90 τρ.(33,3%), 35/41 βολ.(85,4%), 8,5 ριμπ., , 1,6 ασίστ, 1,2 κλεψ. 2λαθ. Η απόφοιτος του Τσάρλεστον είναι 25 ετών (γεννημένη στις 22 Ιανουαρίου 1993 ) με ύψος 1.88 και αγωνίζεται αυτές τις μέρες στις Λόγκαν Θάντερ της Αυστραλίας, ενώ είναι διεθνής με το Μεξικό και κλήθηκε πρόσφατα να μετάσχει στο Centrobasket που θα γίνει σε δέκα μέρες στο Μανάτι του Πουέρτο Ρίκο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ