Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Α1 Γυναικών ο ΟΑ Χανίων, στην Α2 ο Αιγέας Χίου

BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΟΑ Χανίων θα αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών την σεζόν 2019/20, αφού αποδέχθηκε την πρόσκληση που έλαβε από την ΕΟΚ και θα πάρει την θέση των Καλυβιών. Ο Αιγέας Χίου θα πάρει την θέση του στην Α2.

Ο ΟΑ Χανίων θα αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών την σεζόν 2019/20. Η ομάδα της Κρήτης αποδέχθηκε την πρόσκληση που έλαβε από την ΕΟΚ και έτσι θα πάρει την θέση των Καλυβιών, που είχαν δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στην κατηγορία.

Η ΕΟΚ είχε στείλει προσκλήσεις σε 4 ομάδες για την κάλυψη της θέσης: Την Ηλιούπολη, τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Πανσερραϊκό και τον ΟΑ Χανίων. Οι τρεις πρώτες αρνήθηκαν την σχετική πρόσκληση, με την ομάδα της Κρήτης να την αποδέχεται.

Την θέση του ΟΑ Χανίων στην Α2 θα καταλάβει ο Αιγέας Χίου, ο οποίος έχει προτεραιότητα με βάση τον αγώνα κατάταξης του Ειδικού Πρωταθλήματος και μετά από αποδοχή της σχετικής πρόσκλησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο και Πανιώνιος δήλωσε πριν από δύο εβδομάδες ότι δεν θα κατεβάσει ομάδα ούτε στην Α1, ούτε στην Α2 Γυναικών, ανοίγοντας τον δρόμο για τα Μελίσσια, τα οποία πήραν την θέση του, αποδεχόμενα την πρόσκληση της ΕΟΚ.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ