Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Νίκη Λευκάδας η Γουίτνεϊ Νάιτ, παίρνει και Παπαμιχαήλ

Στη Νίκη Λευκάδας η Γουίτνεϊ Νάιτ, παίρνει και Παπαμιχαήλ
AP PHOTO/STEVE CANNON

Η Νίκη Λευκάδας συνεχίζει να ενισχύεται για τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό προέβη στην απόκτηση της Γουΐτνεϊ Νάιτ, ενώ σειρά για την ομάδα από τα Επτάνησα παίρνει η Πελαγία Παπαμιχαήλ.

Η Νίκη Λευκάδας πραγματοποίησε ακόμα ένα μεταγραφικό "χτύπημα", καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Γουίτνεϊ Νάιτ, ενώ με τα χρώματα της ομάδας του Νίκου Δουβίτσα αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν και η Πελαγία Παπαμιχαήλ.

Η Γουίτνεϊ Νάιτ αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4", αντικρίζει τη γη από τα 190 εκατοστά και μετά την θητεία της στο NCAA με το Florida Gulf Coast (2012-16) αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια με τις Los Angeles Sparks, ενώ γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα από την θητεία της στην Ισπανία, την Ισλανδία και την Ρωσία.

Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της Γουίτνεϊ Νάιτ, αλλά δεν σταματάει εκεί, καθώς με τα χρώματά της τη νέα σεζόν αναμένεται να αγωνίζεται και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. H 32χρονη σέντερ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Φάρο Κερατσινίου και είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Στη Νίκη Λευκάδας η Γουίτνεϊ Νάιτ, παίρνει και Παπαμιχαήλ

Θυμίζουμε πως η Νίκη Λευκάδας, η οποία τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο EuroCup , μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δουβίτσα έχει αποκτήσει την Κατερίνα Τσινέκε, την Ανθή Μπαλτά και την Τζέιντ Γουόκερ.

Η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας για την απόκτηση της Γουίτνεϊ Νάιτ αναφέρει:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Whitney Knight. H Αμερικανίδα αθλήτρια αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, είναι 25 ετών και έχει ύψος 1.90 μ.

Το 2016 είχε επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του draft του WNBA από τους Los Angeles Sparks. Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στην Ισπανία (Campus Promete), Ισλανδία (Breidablik) και στην Ρωσία (Spartak Moscow Region). Με την ρωσική ομάδα μάλιστα είχε συμμετάσχει στο EuroCup της σεζόν 2016-17.

Αξιόπιστη σουτέρ, εξαιρετικά αλτική και γρήγορη, θα αποτελέσει και αυτή έναν ακόμα σημαντικό κρίκο της ομάδας που φτιάχνει ο Νίκος Δουβίτσας".

Credits: AP Photo/Steve Cannon - Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ