Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σταμάτη: "Πιστεύουμε στις δυνατότητες του Ολυμπιακού"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ /  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Σφάντου Γκεόργκε της Ρουμανίας τη Σέπσι (14/12, 18:30) και η Εβίνα Σταμάτη εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα της για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα των μπαράζ του EuroCup (21/12, 18:00).

Οι νταμπλούχες Ελλάδας θα... μονομαχήσουν με τη Σέπσι με φόντο την πρόκριση στους "16" του EuroCup και η Εβίνα Σταμάτη θέλει η ομάδα της να παραμείνει προσηλωμένη στο πλάνο της για να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

"Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαρές και στα 40 λεπτά. Σίγουρα επενδύουμε πάρα πολύ στην άμυνά μας. Θεωρούμε ότι μόνο παίζοντας καλά στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Η Σέπσι έχει μια δυνατή έδρα από όσο γνωρίζουμε και στηρίζεται πολύ στις ξένες παίκτριες της. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένες για να έχουμε και το ψυχολογικό αβαντάζ για την επόμενη εβδομάδα που θα παίξουμε στην έδρα μας", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι πρέπει να ξεχάσει ο Ολυμπιακός από την αναμέτρηση με τη Ρίγα και τι πρέπει να κρατήσει από την α΄ φάση του Eurocup:

"Στο παιχνίδι στη Ρίγα δεν δείξαμε συνοχή σαν ομάδα όταν παρουσιάστηκαν δύσκολες καταστάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε, σε αντίθεση με τη Ρίγα που όταν πλησιάσαμε κοντά έδειξε πως είναι ομάδα και μπόρεσε να κερδίσει στις λεπτομέρειες. Τώρα σχετικά με το Eurocup κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις γιατί μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τις νίκες. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η πορεία μας, δηλαδή ότι μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τα θετικά αποτελέσματα".

Τέλος, η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε: "Είμαστε πολύ θετικές και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας. Οπότε νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας από τη νίκη. Δεδομένου ότι δεν έγινε αυτό στη Ρίγα και πρέπει να περάσουμε μέσω των μπαράζ, νομίζω ότι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ