Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπυριδοπούλου: "Κλειδί η άμυνά μας στο ματς με την Γκεντσλίκ"

Σπυριδοπούλου: "Κλειδί η άμυνά μας στο ματς με την Γκεντσλίκ"

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με την Γκεντσλίκ στους "16" του EuroCup Women, με την Άννα Σπυριδοπούλου να αναλύει τη δύσκολη αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκες.

Τα τελευταία 24ωρα, το μυαλό και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μονοπωλεί η αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Γκεντσλίκ, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του EuroCup Women.

Οι "ερυθρόλευκες" προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, θέλοντας να αξιοποιήσουν την έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι και να κάνουν μία νίκη που θα τις στείλει με άλλη ψυχολογία στον επαναληπτικό.

Τη δύσκολη αναμέτρηση ανέλυψε και η φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άννα Σπυριδοπούλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ορμάν Γκεντσλίκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με πολύ καλές παίκτριες. Η πρόκριση απέναντι στην Μίσκλολτς μας δίνει ενέργεια και όρεξη να προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα στη διοργάνωση. Δεν θεωρώ ότι είναι βάρος το ότι ξεκινάμε στην έδρα μας την σειρά. Ίσα ίσα πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση και την όρεξη να είμαστε ανταγωνιστικές", είπε αρχικά για να προσθέσει αναφορικα με το τακτικό κομμάτι του αγώνα: "Η τακτική μας είναι ένα από τα δυνατά μας όπλα! Θέλουμε όπως και με τη Aluinvent DVTK Miskolc έτσι και τώρα να είμαστε αρκετά διαβασμένες γιατί γνωρίζουμε καλά πόσο επιθετική ομάδα είναι η Orman Γκεντσλίκ. Θεωρώ κλειδί για το παιχνίδι της Πέμπτης είναι να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Εν συνεχεία, η ερυθρόλευκη φόργουορντ αναφέρθηκε στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον φετινό Ολυμπιακό, λέγοντας: "Τη φετινή ομάδα αυτό που την χαρακτηρίζει είναι όρεξη, ταλέντο και ότι δεν έχει σουπερ σταρ. Γνωρίζουμε όλες τον ρόλο μας και λαχταράμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Όλα αυτά τα χρόνια που ο Ολυμπιακός έχει πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει δώσει στην ομάδα την κατάλληλη εμπειρία και αέρα ώστε να μπορέσει να καταφέρει το κάτι παραπάνω! Ελπίζω κ εύχομαι να καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση".

Τέλος, αναφορικά με το στοιχείο που θα κρίνει την αναμέτρηση ξεκαθάρισε: "Όπως έχω πει πολλές φορές αυτό που θα μας βοηθήσει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα είναι η άμυνα μας. Είναι το κλειδί για κάθε καλή εμφάνιση μας. Θέλουμε πολύ τη νίκη και δεν θα τα παρατήσουμε λεπτό μέσα στο παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε και μια διαφορά αν έρθει. Όλα μετράνε… Είμαστε ενθουσιασμένες για το παιχνίδι της Πέμπτης και θεωρώ ότι και αν γίνει, θα πάμε στη Τουρκία και θα παλέψουμε το ίδιο όπως εδώ. Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο μας. Να μας υποστηρίξει και να μας ενθαρρύνει σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα μας δίνουν ενέργεια όταν είναι δίπλα μας και τους θέλουμε και τώρα στο πλευρό μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ