Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπουδαία κίνηση με Κεχαγιά οι Εσπερίδες

Σπουδαία κίνηση με Κεχαγιά οι Εσπερίδες

Στις Εσπερίδες θα συνεχίσει την καριέρα της η Ζωή Κεχαγιά, που έμεινε ελεύθερη μετά το τέλος της προηγούμενης χρονιάς από τον Φάρο Κερατσινίου.

Στα 39 της χρόνια η Ζωή Κεχαγιά όχι απλά συνεχίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά παίζει και καλά. Μετά την πολύ καλή περσινή σεζόν στον Φάρο Κερατσινίου η Κεχαγιά βρήκε τον επόμενο σταθμό της μεγάλης καριέρας της, υπογράφοντας συμβόλαιο στις Εσπερίδες.

Η γκαρντ από την Θεσσαλονίκη μίλησε μετά την υπογραφή της στο σάιτ των Εσπερίδων, όπου εξήγησε και το λόγο που αποφάσισε να "μετακομίσει" στην Καλλιθέα για τη σεζόν 2018-19: " Οι παράγοντες της ομάδας με έπεισαν ότι το πλάνο τους είναι σοβαρό, εφικτό και φιλόδοξο", δήλωσε η Κεχαγιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκαναν οι Εσπερίδες Καλλιθέας με την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά. Η πολύπειρη 39χρονη γκαρντ έμεινε ελεύθερη από τον Φάρο Κερατσινίου και συμφώνησε με την ομάδα του Γιώργου Ρουμπελάκη που δείχνει τις διαθέσεις της. Την σεζόν αυτή αγωνίστηκε σε 21 ματς και είχε σε 30.6' 11,7 π., 3 ριμπ., 3,8 ασίστ.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας η θεσσαλονικά αθλήτρια: " Είμαι ικανοποιημένη αφού οι παράγοντες της ομάδας με έπεισαν ότι το πλάνο τους είναι σοβαρό, εφικτό και φιλόδοξο. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και έπεται περαιτέρω ενίσχυση τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου έμψυχου υλικού. Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ