Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρήξη αχίλλειου η Ρασίντ, χάνει την σεζόν

Ρήξη αχίλλειου η Ρασίντ, χάνει την σεζόν

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Ρίτα Ρασίντ του Ολυμπιακού, η οποία υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χάσει όλη την σεζόν.

Σοκ για την Ρίτα Ρασίντ και τον Ολυμπιακό, καθώς η 29χρονη Ουγγαρέζα φόργουορντ θα χάσει όλη την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η Ρίτα Ρασίντ τραυματίστηκε στην φιλική αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με την Ελευθερία Μοσχάτου και οι χειρότεροι φόβοι των "ερυθρολεύκων" επαληθεύτηκαν.

Η 29χρονη φόργουορντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και πλέον καλείται να ανέβει έναν... Γολγοθά για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, καθώς θα χάσει όλη την σεζόν και δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας της σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει: "Η Ρίτα Ρασίντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού του Ολυμπιακού με την Ελευθερία στο Μοσχάτο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στην Κλινική Παλαιού Φαλήρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο, ο οποίος διέγνωσε ότι η αθλήτρια του Θρύλου υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό της πόδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ