Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ψάχνει την υπέρβαση με την Αρτέμιδα Σπανού ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια σπουδαία κίνηση θέλουν να κάνουν οι παράγοντες της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, που έβαλαν στο στόχαστρό τους την 27χρονη διεθνή σέντερ Αρτέμιδα Σπανού.

Εντός συνόρων, έχει ξεφύγει πολύ από τον ανταγωνισμό. Στο EuroCup τα πηγαίνει περίφημα. Παρόλα αυτά, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και γι' αυτόν τον λόγο οι παράγοντές της είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μία από τις κορυφαίες εν ενεργεία Ελληνίδες μπασκετμπολίστριες, αν όχι την κορυφαία όλων.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι λοιπόν η Αρτέμιδα Σπανού, η οποία ανήκει στην Πολκοβίτσε και λίγο πριν μπει στα 27 της χρόνια διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας της. Το γεγονός ότι η Ελληνίδα σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα σημαίνει πως θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για την απόκτησή της, είτε άμεσα όμως, είτε το επόμενο καλοκαίρι οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ