Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παυλοπούλου: "Ξέρουμε ποιο σήμα έχουμε στη φανέλα μας"

Παυλοπούλου: "Ξέρουμε ποιο σήμα έχουμε στη φανέλα μας"
EUROKINISSI

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου σημείωσε στο Sport24.gr τη σημασία του ημιτελικού του Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (22/3, 19:00), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην γενικότερη πορεία των ερυθρολεύκων σημειώνοντας παράλληλα και τη δυναμική της ομάδας της.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four (22-24/3) του Κυπέλλου Γυναικών έχει αρχίσει και ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, καθώς οι ερυθρόλευκες θα επιδιώξουν να διευρύνουν σε 106-0 το αήττητο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις και να κατακτήσουν για τέταρτη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο.

Για να συμβεί, όμως, αυτό, πρέπει ο Ολυμπιακός πρώτα να επαληθεύσει τα προγνωστικά απέναντι στον Παναθηναϊκό (22/3, 19:00) και η Πηνελόπη Παυλοπούλου μιλώντας στο Sport24.gr στάθηκε στη σημασία της αιώνιας αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη παρουσία της ομάδας της την τρέχουσα σεζόν.

Τι σημαίνει για σένα ένα παιχνίδι, όπως είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός;

"Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας και ποιο σήμα έχουμε στην φανέλα μας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είμαστε πανέτοιμες για να την αναμέτρηση".

Το 2013 κατέκτησες το Κύπελλο με τον Πρωτέα Βούλας, όσο εκείνος αγωνιζόταν στην Α2. Άρα να φανταστώ πως γνωρίζεις πως ο ημιτελικός μπορεί να κρύβει κινδύνους για την ομάδα σου;

"Φυσικά. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Έχουμε πιο δυνατό ρόστερ και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά το σημαντικό είναι να εμφανιστούμε έτοιμες στην αναμέτρηση."

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να αγωνιστεί έχοντας ξένες παίκτριες στο ρόστερ του κι έφτασε ως το ΑΣΕΑΔ. Επηρέασε την προετοιμασία σας αυτό το αίτημα;

"Δεν επηρεαστήκαμε. Παρακολουθήσαμε ως θεατές την έκβαση της υπόθεσης και τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Ό,τι κι αν γινόταν, εμείς θα κάναμε την δουλειά μας. Προπονούμαστε καθημερινά και δουλεύουμε για τους στόχους μας. Οι στόχοι μας από την αρχή της χρονιάς είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Πάντα είναι στην σκέψη μας η κατάκτηση των τροπαίων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επαναπαυόμαστε. Καθημερινά και σε κάθε προπόνηση κοιτάμε πώς θα βελτιωθούμε ομαδικά και ατομικά".

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους Ομίλους της EuroLeague Γυναικών με δύο δικά σου καλάθια και είστε το φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ. Περίμενες πως θα ζούσες αυτές τις στιγμές με τον Ολυμπιακό;

"Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό, γνώριζα τους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας. Οπότε κάποια από όσα έγιναν, τα περίμενα. Ωστόσο, δεν περίμενα την εξέλιξη της πορείας μας στην Ευρώπη. Αν δουλεύεις, όμως, σκληρά, έρχονται και τα αποτελέσματα".

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην EuroLeague Γυναικών είχαν 156.788 προβολές και η ομάδα σας βρέθηκε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας. Τι σημαίνει αυτό για την δυναμική του Ολυμπιακού;

" Αυτό δείχνει την αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στις ομάδες όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μπορεί να μην είχαμε στο γήπεδο, όσο κόσμο θα θέλαμε, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και σε κάθε ευκαιρία οι φίλαθλοι μάς υποστηρίζουν. Αυτό φάνηκε και στις προβολές των αγώνων μας στο Youtube".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ