Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παντελάκης: "Να αφήσουμε πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου"

Παντελάκης: "Να αφήσουμε πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου"

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για τέταρτη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο Γυναικών, αλλά ο Γιώργος Παντελάκης έχει φροντίσει η ομάδα του να στρέψει την προσοχή της στο ματς με τον Πρωτέα Βούλας (31/3, 15:00).

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών με τον Πρωτέα Βούλας (31/3, 15:00), στην οποία η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα επιδιώξει να διευρύνει το αήττητο σερί της στις εγχώριες διοργανώσεις σε 107-0.

Οι ερυθρόλευκες μετά την τέταρτη διαδοχική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και ο προπονητής τους μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας. "Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Χανιά, όμως οφείλουμε πλέον να το αφήσουμε πίσω αυτό και να δούμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να κάνουμε και φέτος το νταμπλ και να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντί μας είναι ο Πρωτέας Βούλας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στην προπόνηση", δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Οι Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ