Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο "τριφύλλι" για τη Δίελα

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο "τριφύλλι" για τη Δίελα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ιωάννα Δίελα θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας πλέον τη δεύτερη θητεία της με το τριφύλλι στο στήθος.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, κατά τα οποία αγωνίστηκε σε Φάρο Κερατσινίου και Πανιώνιο, η Ιωάννα Δίελα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Η 29χρονη γκαρντ/φόργουορντ θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Καντζιλιέρη , στην επιστροφή των "πρασίνων" στην Α1 Γυναικών .

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα (1.80μ.) στο τμήμα μπάσκετ γυναικών για την σεζόν 2019-'20. Η 29χρονη γκαρντ/σμολ φόργουορντ επιστρέφει στο "τριφύλλι" έπειτα από δύο χρόνια και θα είναι ενεργό μέλος της προσπάθεια που γίνεται σταδιακά να επιστρέψει ο ΠΑΟ εκεί που ανήκει και στο γυναικείο μπάσκετ".

Με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, η Ιωάννα Δίελα δήλωσε πως " είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Σύλλογος επανέρχεται στην Α1 με πολύ καλή πορεία πέρυσι και επανερχόμαστε δυναμικά στα μεγάλα σαλόνια. Στόχος μου είναι να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και τον κόσμο στο πλευρό μας. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και ελπίζουμε όλοι να είμαστε αρωγοί ώστε να συμβάλλουμε για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ