Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Δική του η ΜακΚέι, που την ακολουθεί μία τραγική ιστορία

Παναθηναϊκός: Δική του η ΜακΚέι, που την ακολουθεί μία τραγική ιστορία

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Σαμάνθα ΜακΚέι από τον Αθηναϊκό, την οποία συνοδεύει μία απίστευτη ιστορία, όταν επέζησε ενός φριχτού τροχαίου που ενεπλάκη το λεωφορείο μίας πρώην ομάδας της.

Η Σαμάνθα ΜακΚέι, η οποία την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, όπως ενημέρωσαν οι "πράσινοι" μέσω ανακοίνωσης.

Η Αμερικανίδα γκαρντ έχει κοσμήσει τα δύο τελευταία χρόνια τα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Αθηναϊκού, έχοντας μία τραγική ιστορία να την ακολουθεί από την σεζόν 2013/14, όταν αγωνιζόταν στην ουγγρική Ούνι Γκιορ.

Ήταν όμως από τις "τυχερές", αφού την ίδια στιγμή η συμπαίκτριά της, Νατάσα Κοβάσεβιτς, τραυματίστηκε πολύ πιο σοβαρά, με τους γιατρούς να αποφασίζουν να της ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι από το γόνατο και κάτω.

Έξι χρόνια μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, η ΜακΚέι συνεχίζει να ζει το όνειρό της, έχοντας αγωνιστεί σε Ουγγαρία, Γαλλία και Λετονία πριν βρεθεί στην χώρα μας για χάρη του Αθηναϊκού, ούσα πλέον έτοιμη για την πρόκληση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"'Πράσινη' η Μακέι!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Σαμάνθα Μακέι στο τμήμα μπάσκετ γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση που δυναμώνει το τμήμα καθώς η 28χρονη αμερικανίδα ύψους 1.74μ. αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ και έχει μ.ο. 17,6 πόντους.

Αναλυτικά οι προηγούμενοι αγωνιστικοί «σταθμοί» της είναι οι ακόλουθοι:

2009-2013 Ντέιτον (NCAA-ΗΠΑ )

2013 Σιατλ Στορμ (WNBA-ΗΠΑ)

2014-2015 Κοζαρλάμπντα (Ουγγαρία)

2015-2016 Ναντ (Γαλλία)

2016-2017 Ταλίνα (Λετονία)

2017-2019 Αθηναϊκός

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.grη Μακέι ανέφερε 'Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στην ομάδα για το πολύ ζεστό καλωσόρισμα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό αυτή την χρονιά. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί και είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φορέσω την πράσινη φανέλα'".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ