Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Ανανεώθηκε η συνεργασία με την Καλαμπάκου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται για ένα ακόμη χρόνο η Ασπασία Καλαμπάκου, με το "τριφύλλι" να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την έμπειρη παίκτρια.

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει σιγά σιγά την εικόνα που θα έχει το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, διατηρώντας στο δυναμικό του μία ακόμη παίκτρια που βοήθησε σημαντικά στην επιστροφή στην Α1 Γυναικών. Η Ασπασία Καλαμπάκου ανανέωσε τη συνεργασία της με το "τριφύλλι" αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Καντζιλιέρη.

" Νιώθω πολύ χαρούμενη που είμαι για τρίτη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Θέλω να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη φετινή μας προσπάθεια και ο ατομικός στόχος είναι παράλληλος με τον ομαδικό, να φτάσουμε δηλαδή όσο ψηλότερα γίνεται. Βρισκόμαστε στην περίοδο ανάκαμψης της ομάδας και θέλουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα στην Α1.

Από κει και πέρα θέλω να πω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντα στήριζε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ και ήταν δίπλα μας ακόμα και πέρυσι που αγωνιζόμασταν στην Α2 και σίγουρα θα είναι στο πλευρό μας και φέτος.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου . Τέλος, κλείνοντας θέλω να πω ότι η περασμένη χρονιά ήταν η καλύτερη που έχω ζήσει ποτέ σε ομάδα και ελπίζω ότι αντίστοιχο κλίμα θα έχουμε και φέτος", ανέφερε η ίδια με αφορμή την παραμονή της στη Λεωφόρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ