Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε η Καπογιάννη

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε η Καπογιάννη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ελένη Καπογιάννη για την ανανέωση του συμβολαίου της και για την επόμενη σεζόν.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάθεται και τη νέα σεζόν η Ελένη Καπογιάννη. Την είδηση γνωστοποίησε το "τριφύλλι" με ανακοίνωσή του, αναφέροντας ότι θα πορευτεί στην Α1 Γυναικών με την ελληνίδα τεχνικό και την σεζόν 2020/21.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε οτι χρέη τιμ μανατζερ θα αναλάβει και φέτος ο Μάκης Κουτσονικόλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη για την σεζόν 2020-2021.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν λόγω της πανδημίας ωστόσο η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη θα βρίσκεται εδώ και τη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίζει να πορεύεται βασιζόμενος στις δυνάμεις του και στον κόσμο του.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη ανέφερε ' Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσω τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι".

Είμαι αισιόδοξη και έχω μεγάλη διάθεση να κάνουμε κάτι καλό και σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων στον Παναθηναϊκό.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους οπαδούς της ομάδας μας περήφανους και τους θέλουμε ενεργά στο πλευρό μας καθώς η συνεισφορά τους είναι πολύ σημαντική. Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή στη νέα διοίκηση του Συλλόγου και επίσης θέλω να πω καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Καπογιάννη θα είναι και υπέυθυνη αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας.

Για 8η χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Κουτσονικόλας

Χρέη τιμ μάνατζερ στο τμήμα μπάσκετ γυναικών θα εκτελέσει και για φέτος ο Μάκης Κουτσονικόλας όπου παραμένει στο «τριφύλλι» για όγδοη συνεχή χρονιά. Παράλληλα θα είναι και υπεύθυνος της ακαδημίας του μπάσκετ.

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟ τόνισε ' Είναι τιμή μου παραμένω στον Σύλλογο της καρδιάς μου για όγδοη χρονιά και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από το πόστο του τιμ μάνατζερ στο τμήμα μπάσκετ γυναικών.

Η νέα διοίκηση μου έκανε γνωστή την επιθυμία της να παραμείνω στο πόστο μου και εγώ δεν θα μπορούσα να αρνηθώ να είμαι μέλος της νέας προσπάθειας του Παναθηναϊκού.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλες τις προηγούμενες διοικήσεις που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και εγώ θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού'".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ