ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός-Βίσλα, μέρος πρώτο για την EuroLeague Γυναικών

Ολυμπιακός-Βίσλα, μέρος πρώτο για την EuroLeague Γυναικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (9/1) την Βίσλα Κρακοβίας (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο των προκριματικών της EuroLeague Γυναικών, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. Πρεμιέρα και για τη Νίκη Λευκάδας στο EuroCup.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκες" θα υποδεχθούν σε μερικές ώρες την Βίσλα Κρακοβίας (18:00, ΕΡΤ2) στο ΣΕΦ για τον 1ο αγώνα της προκριματικής φάσης της EuroLeague Γυναικών, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Κόντρα στην πανίσχυρη πολωνική ομάδα, ο Ολυμπιακός θέλει εκτός από τη νίκη να πάρει και την καλύτερη δυνατή διαφορά, προκειμένου να βάλει δύσκολα στην Βίσλα ενόψει της ρεβάνς στην Κρακοβία.

Στην ομάδα του Πειραιά ελπίζουν να έχουν την στήριξη του κόσμου στο ΣΕΦ, προκειμένου να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να "λυγίσουν" οι αντίπαλοί της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ιστορικό παιχνίδι: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Χριστίνα Λίτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Αφροδίτη Κοσμά.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει την Βίσλα, στην Λευκάδα θα ετοιμάζονται για μία ιστορική ημέρα. Ο λόγος είναι ότι στις 18:00 η Νίκη Λευκάδας θα υποδεχθεί την Σπαρτάκ Νόγκινσκ για την προκριματική φάση του EuroCup Γυναικών, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου!

Οι Επτανήσιες αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην πανίσχυρη ρωσική ομάδα, ωστόσο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί ενόψει της ρεβάνς.

Η αποστολή της Νίκης: Παναγιώτα Αρώνη, Ανθούλα Μπαλτά, Αναστασία Μπαλτσά, Τζέιντ Τζόνσον-Ουόκερ, Γουίτνεϊ Νάιτ, Μαρία Κοντογεώργου, Φωτεινή Παρίνη, Πελαγία Παπαμιχαήλ, Δανάη Πολίτη, Βιλιάνα Στεπάνοβιτς, Ελένη Σύρρα, Κατερίνα Τσινέκε, Έλενα Τσινέκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ