Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Τζόρι Ντέιβις, η τρίτη ξένη των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Τζόρι Ντέιβις, η τρίτη ξένη των ερυθρολεύκων

Η Τζόρι Ντέιβις είναι η τρίτη -και τελευταία- ξένη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Τζόρι Ντέιβις αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ολοκληρώνοντας την τριάδα των ξένων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση της 31χρονης γκαρντ, η οποία θα αποτελέσει ακόμη μία ποιοτική λύση στα χέρια του Γιώργου Παντελάκη.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει επίσης την Τάγια Ρέιμερ και την Στέφανι Κόστοβιτς ως ξένες για τη νέα σεζόν.

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζόρι Ντέιβις. Η Αμερικανίδα shooting guard (ημ. γέννησης 21/4/1989) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, με την νεοαποκτηθείσα αθλήτρια να δηλώνει:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βιώσω αυτή τη νέα εμπειρία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τη χώρα και το σύλλογο και είμαι ενθουσιασμένη που θα έρθω να παίξω εκεί. Θα δουλέψουμε σκληρά, είμαστε χαρούμενοι και δεν αφήσουμε τον… COVID-19 να "σκοτώσει" την ευτυχία μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ