Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Τζάκι Γέμελος

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Τζάκι Γέμελος

Στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει η Τζάκι Γέμελος, που συμφώνησε με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκληρώνει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, οι παράγοντες της οποίας ήρθαν σε συμφωνία με την Τζάκι Γέμελος! Η 30χρονη πλέον γκαρντ επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια, καθώς στη χώρα μας έγινε επαγγελματίας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από την κολεγιακή της καριέρα στο USC.

Η Γέμελος είχε γίνει draft στο νούμερο 31 το 2012, έπαιξε στο WNBA με την ομάδα του Σικάγο και του Λας Βέγκας, αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Αβενίδα και στην Ιταλία με τη Νάπολι και τη Σκίο στη EuroLeague και τώρα θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης με τη Μονπελιέ να είναι ο αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά στην προκριματική φάση.

Όπως σας είχε... προαναγγείλει το Sport24.gr , στον Ολυμπιακό θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ, αρκετά σπουδαία ονόμαδα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο των Πειραιωτών και η Γέμελος είναι ένα από αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων της Τζέσικα Τόμας, της Πηνελόπης Παυλοπούλου, της Αννάς Νίκης Σταμολάμπρου, της Κατερίνας Σωτηρίου, της Αφροδίτης Κοσμά, της Εβίνας Σταμάτη, της Άννας Σπυριδοπούλου, της Αγγελικής Νικολοπούλουκαι της Μαρίας Αυτζή, καθώς και την απόκτηση της Βασιλικής Λουκά, της Μπασάρα Ντέιβιςκαι της Άννα Γιουρτσένκοβα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ