ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ψάχνεται για το μπαμ με την Πάρις

Ολυμπιακός: Ψάχνεται για το μπαμ με την Πάρις

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στην EuroLeague κυνηγάει το "μπαμ" με την απόκτηση της Άσλεϊ Πάρις. Διαβάστε πού "κολλάει" η υπόθεση.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην EuroLeague και οι ιθύνοντές της έψαξαν και ψάχνουν την περίπτωση της Άσλεϊ Πάρις.

Η 31χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ - σέντερ, η οποία πέρσι αγωνίστηκε στη τουρκική Μερσίν και μεταξύ άλλων έχει φορέσεις τις φανέλες της Γαλατάσαραϊ και της Ασχντόντ - βρέθηκε ψηλά στην λίστα των ερυθρολεύκων που κινήθηκαν για την απόκτησή της.

Η περίπτωση, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς επιθυμία της Πάρις είναι να αγωνίζεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, καθώς ο Ολυμπιακός στην Α1 Γυναικών επιτρέπονται τρεις ξένες παίκτριες. Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ τη Λακέντρα Τζόνσον, τη Μίνα Μάζιτς και την Τζέσικα Τόμας, ενώ με συμβόλαιο δεσμεύεται και η "λαβωμένη" Ρίτα Ρασίντ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να αποσπάσει την υπογραφή της Πάρις, αλλά οι πιθανότητές δεν είναι με το μέρος του λόγω της επιθυμίας της παίκτριας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και η υπόθεση δύσκολα θα προχωρήσει.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την Πάρις Άσλεϊ έγινε γνωστό από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βαγγέλη Ιωάννου, ο οποίος έγραψε στο Facebook πως "την Ασλεϊ Πάρις κυνηγάει ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί ενόψει Ευρωλίγκας γυναικών!!! Δύσκολη υπόθεση , αλλά έχει βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Λεριώτης!!! Εάν γίνει θα είναι μεγάλη κίνηση!!!".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ