Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Πρώτη συγκέντρωση με απουσίες

Ολυμπιακός: Πρώτη συγκέντρωση με απουσίες

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του ξεκίνησαν τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή των νταμπλούχων να έχει βέβαια αρκετά μεγάλο απουσιολόγιο.

Η δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Παντελάκη και τις παίκτριές του να συγκεντρώνονται στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Τρίτη (20/8) για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων είχε στη διάθεσή του τις Εβίνα Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή, την ώρα που στις προπονήσεις θα συμμετέχουν επίσης τρεις παίκτριες από τις νεάνιδες του συλλόγου: οι Κρίστα Χαρούνη, Ξανθή Τσιούνη και Ιωάννα Παπακώστα.

Από την Τετάρτη (21/8) το "παρών" στις προπονήσεις της ομάδας θα δίνουν κι οι κοπέλες που βρίσκονταν στην Εθνική Γυναικών τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και Βασιλική Λούκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Τζάκι Γέμελος και τις τρεις ξένες (Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα και Μπασάρα Γκρέιβς), αναμένεται να μπουν στην προετοιμασία το προσεχές διάστημα.

Photo Credits: Olympiacos SFP

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ