ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Στην Χαλκίδα η πρεμιέρα των ερυθρόλευκων στην EuroLeague Γυναικών

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Στην Χαλκίδα η πρεμιέρα των ερυθρόλευκων στην EuroLeague Γυναικών

Η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε (24/10) για την 1η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων της EuroLeague θα γίνει στην Χαλκίδα.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού μετά την πρόκρισή της στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (1/10), η οποία θα διεξαχθεί στο "Τάσος Καμπούρης" στην Χαλκίδα.

Οι ερυθρόλευκες θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στην φάση των Ομίλων της EuroLeague στην Χαλκίδα, καθώς λόγω προβλήματος που υπάρχει, αυτό δεν μπορεί να γίνει στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην προκριματική φάση είχε χρησιμοποιήσει ως έδρα το ΣΕΦ , το οποίο, όμως, την Τετάρτη (24/10) δεν θα είναι διαθέσιμο. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ την Πέμπτη (25/10) θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το φαληρικό στάδιο είναι... κλεισμένο λόγω της EuroLeague , καθώς σε αυτό πρέπει να προπονηθεί και η πρωταθλήτρια του Ισραήλ.

Τα κλειστά γήπεδα στην Αττική που πληρούν τις προϋποθέσεις για να διεξαχθούν σε αυτά αγώνες EuroLeague είναι ελάχιστα και το γεγονός αυτό οδήγησε τον Ολυμπιακό να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ως έδρα για το ματς με την Φενέρμπαχτσε το "Τ. Καμπούρης" στην Χαλκίδα. στο οποίο αγωνίζεται η Κύμη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ