Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το "102 στα 102"

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το "102 στα 102"

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση (3/3, 13:00) με την Ελευθερία Μοσχάτου και ο Γιώργος Παντελάκης θέλει η ομάδα του να συνδυάσει την 102η διαδοχική της νίκη με όμορφο μπάσκετ.

Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου (3/3, 13:00) για την 16η αγωνιστική της A1 Γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη, ο οποίος έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του πλην των Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, αναζητά την 102η διαδοχική της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στις εγχώριες διοργανώσεις και συγχρόνως θέλει να έχει ουσία και θέαμα στο παιχνίδι της.

"Είναι ένα ακόμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την στιγμή που τελείωσαν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, έχουμε τον καιρό να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας. Το λέμε συνέχεια, αλλά δεν είναι ψέμα ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε αήττητοι στην Ελλάδα, να διευρύνουμε αυτό το σερί και να κατακτήσουμε και φέτος όλες τις κούπες στις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου θα παίξουμε το μπάσκετ μας και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα", δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης στην ιστοσελίδα του ερασιτεχνικού Ολυμπιακού.

Οι Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στο Μοσχάτο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ