ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την ιστορική πρεμιέρα στην EuroLeague

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την ιστορική πρεμιέρα στην EuroLeague

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της στην EuroLeague, καθώς το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Φενέρμπατχτσε (24/10, 19:00) πλησιάζει. Κάλεσμα στους φιλάθλους από τον Γιώργο Παντελάκη και την Εβίνα Σταμάτη.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Φενέρμπαχτσε (24/10, 19:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο "Τ. Καμπούρης" στην Χαλκίδα.

Η Ρίτα Ρασίντ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της και είναι η μοναδική παίκτρια που δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη. ο οποίος δεν έκρυψε πως η ομάδα του περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι. "Μετά τις αναμετρήσεις με την Βίσλα Κρακοβίας στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Μία ισάξια ομάδα με όλες στον όμιλό μας και που θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια σαν Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα και να μας δώσει την ώθηση για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα", ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ενώ η Εβίνα Σταμάτη από την πλευρά της πρόσθεσε:

"Περιμέναμε πώς και πώς αυτήν την στιγμή. Είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος η Φενέρμπαχτσε όμως εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη. Είμαστε Ολυμπιακός και διεκδικούμε μόνο τη νίκη με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε. Δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω ότι ο κόσμος μας στην Χαλκίδα θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε".

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρ θα διεξαχθεί στο "Τ. Καμπούρης" στην Χαλκίδα, αλλά οι ερυθρόλευκοι μέσω του promo video έστειλαν το μήνυμά τους : "παντού είναι Πειραιάς".

Photo credits:olympiacossfp.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ