Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Έτοιμες για ρεκόρ στην Α1 γυναικών οι "ερυθρόλευκες"

Ολυμπιακός: Έτοιμες για ρεκόρ στην Α1 γυναικών οι "ερυθρόλευκες"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (14/12, 15:00) τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με στόχο την 106η συνεχόμενη νίκη του στην Α1 γυναικών και να "σπάσει" το ρεκόρ του Αθηναϊκού.

Το παιχνίδι του Σαββάτου (14/12, 15:00) για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών έχει σημειολογικό χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκες" φιλοξενούν τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο βοθητικό του ΣΕΦ, με στόχο την 106η διαδοχική νίκη τους στο Πρωτάθλημα (και 123η συνολικά στις εγχώριες διοργανώσεις) με την οποία θα γράψουν ιστορικό ρεκόρ, αφήνοντας πίσω τους αυτό του Αθηναϊκού που ήταν αήττητος για 105 συνεχόμενα παιχνίδια στην Α1 γυναικών.

Στο εν λόγω ματς, αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου λόγω ίωσης, ενώ η Μαρία Αυτζή ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού της και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της.

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ: "ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου: "Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος, που εμείς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική γωνία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αφού θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ με τις συνεχόμενες νίκες στην Α1, όμως σίγουρα θα μας κάνει χαρούμενους εφόσον επιτευχθεί αυτό. Βλέπουμε το ματς με την Δάφνη ως έναν τρόπο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και ενόψει του αγώνα που θα δώσουμε την άλλη εβδομάδα στην Ουγγαρία για το Eurocup".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ