Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Διπλό "χτύπημα" από τον Σπόρτιγκ

Ολυμπιακός: Διπλό "χτύπημα" από τον Σπόρτιγκ

Δύο Αμερικανίδες που προέρχονται από σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Σπόρτιγκ απέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε την Πέμπτη (30/7) η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Τάγια Ράιμερ (25χρ., 1μ.94) και της Στέφανι Κόστοβιτς (25χρ., 1μ.88). Οι δύο Αμερικανίδες αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην Α1 με τη φανέλα του ιστορικού Σπόρτιγκ, έκαναν καταπληκτικές εμφανίσεις και επιβραβεύθηκαν με καλά συμβόλαια στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

" Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον Ολυμπιακό, στην τρίτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Αγαπώ την Αθήνα και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες αυτού του ιστορικού συλλόγου" ήταν τα λόγια της Κόστοβιτς που έχει παίξει και στον Αθηναϊκό, ενώ η Ράιμερ είπε πως: " Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού, και της μεγάλης ιστορίας που περιβάλλει το σύλλογο. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε το ρεκόρ των νικών και ανυπομονώ να ενταχθώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ