Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Τέλος στα φιλικά με νίκη

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου (62-55) τα φιλικά, πριν από τον πρώτο αγώνα των προκριματικών της EuroLeague κόντρα στην BLMA.

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ολυμπιακός, οκτώ μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών της EuroLeague με αντίπαλο την BLMA. Οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν της Ελευθερίας Μοσχάτου (62-55), με την Μπασάρα Γκρέιβς να ηγείται επιθετικά με τους 17 πόντους που σημείωσε.

Στην φιλική αναμέτρηση δεν αγωνίστηκαν οι Πηνελόπη Παυλοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς ότι " ήταν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας μας. Ένα παιχνίδι που δεν θέλαμε καθόλου να τρέξουμε και ουσιαστικά θέλαμε να δούμε τα συστήματα μας και το πώς κινούμαστε στο πέντε εναντίον πέντε. Ήταν σίγουρα ένα θετικό φιλικό με ενδεχομένως την ομάδα που στην Ελλάδα έχει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ. Και τώρα έχουν μείνει κάποιες μέρες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία μας για την πρώτη αναμέτρηση με την BLMA στην Χαλκίδα".

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 34-37, 48-51, 55-62

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Γέμελος 8 (2), Γιουρτσένκοβα 7, Γκρέιβς 17, Σταμολάμπρου 2, Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 10 (2), Τόμας 12 (2), Αυτζή 2, Σταμάτη 2, Κοσμά, Λούκα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ