Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Α1 Γυναικών: Φιλική ήττα στην Ουγγαρία

Ολυμπιακός - Α1 Γυναικών: Φιλική ήττα στην Ουγγαρία

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μίσκολτς (71-67) επί ουγγρικού εδάφους, έδειξε όμως καλή εικόνα δώδεκα μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά της EuroLeague.

Φιλική ήττα (με 71-67) γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μίσκολτς, δώδεκα μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την BLMA για τα προκριματικά της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκες, που παρατάχθηκαν δίχως την Αφροδίτη Κοσμά, έδειξαν καλή εικόνα παρά την κούραση που υπήρχε από το αυθημερόν ταξίδι για την ουγγρική πόλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε πως " ήταν σίγουρα ένα δυνατό φιλικό και σε γενικές γραμμές η ομάδα πήγε αρκετά καλά, αν βάλουμε στην εξίσωση μέσα ότι προερχόμαστε από ένα ταξίδι αυθημερόν στην Ουγγαρία. Είναι πολλά τα καλά στοιχεία που κρατάμε από αυτήν την αναμέτρηση. Εννοείται πως υπάρχουν και κάποια κακά στοιχεία που θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και συνεχίζει να αγωνίζεται καλά και το μόνο πράγμα που κάνουμε είναι συνέχεια να βελτιωνόμαστε".

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 37-30, 54-47, 71-67.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 6 (2), Σταμάτη 3 (1), Αυτζή, Σπυριδοπούλου 7 (1), Παυλοπούλου 13 (2), Νικολοπούλου 1, Σωτηρίου 8, Γκρέιβς 14, Γέμελος 8 (1), Γιουρτσένκοβα 4, Λούκα, Σταμολάμπρου 3 (1).

*Το Σάββατο (14/9), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ