Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Σοβαρότητα και συγκέντρωση"

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε μετά την κλήρωση του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να σεβαστεί τον Φάρο. Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ για το διασταύρωμα με τον Αθηναϊκό.

Σοβαρότητα στον Ολυμπιακό, αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στα δύο στρατόπεδα μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος της κλήρωσης του Κυπέλλου Γυναικών , που "έβγαλε" ζευγαρια Ολυμπιακός-Φάρος και ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός για το Final Four που θα διεξαχθεί 23-25 Μαρτίου στην Γλυφάδα.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι είναι το φαβορί και δεν το κρύβουν, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του προπονητη της ομάδας, Κώστα Μίσσα. Στον ΠΑΟΚ από την πλευρά τους εμφανίζονται ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι κόντρα στον Αθηναϊκό η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί με μία καλή εμφάνιση να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Μίσσας δήλωσε σχετικά: " Η κληρωτίδα έβγαλε το πρώτο παιχνίδι με τον Φάρο και θεωρώ ότι είναι μία καλή ομάδα με έμπειρες και καλές παίκτριες. Σίγουρα λοιπόν είναι μία ομάδα που έχει κάνει μία σοβαρή επένδυση, κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια και αδιαμφισβήτητα έχει ένα βαθμό δυσκολίας που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με τηνιδιαίτερη σοβαρότητα και την συγκέντρωση που χρειάζεται όταν θα έρθει η ώρα".

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Αγγελίδης, τόνισε: " Το αποτέλεσμα της κλήρωσης μας αφήνει ικανοποιημένους αφού μας δίνει το δικαίωμα, εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί, να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Το κατά πόσο βέβαια είναι καλή μια κλήρωση φαίνεται στο τέλος, στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Να υπενθυμίσω εδώ ότι το τμήμα προκρίνεται για τρίτη φορά στην ιστορία του στοFinal Four τουΚυπέλλουέχοντας κατακτήσει μία φορά τη δεύτερη θέση και μία φορά την τρίτη στον θεσμό. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ