Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Πάντα σοβαρός στο παρκέ ο Ολυμπιακός"

Μίσσας: "Πάντα σοβαρός στο παρκέ ο Ολυμπιακός"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία "στροφή" της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών "κοντράρεται" εκτός έδρας με τον Παναθλητικό (29/4. 14:00) και ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ομάδα του την αναμέτρηση.

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό (29/4, 14:00) για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών τονίζοντας πως η ομάδα του είναι σε "φάση εγρήγορσης", καθώς τα playoffs πλησιάζουν.

"Πρόκειται για ένα ματς που το αντιμετωπίζουμε και εμείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τα playoffs του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Είμαστε σε μία φάση εγρήγορσης και θέλουμε πάντα να είμαστε σοβαροί στο παρκέ, ανεξάρτητα με το ποιος είναι αντίπαλός μας. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς σε αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Παναθλητικό", ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

O Κώστας Μίσσας στο παιχνίδι με τον Παναθλητικό θα έχει και πάλι στη διάθεσή του την Στέλλα Καλτσίδου, η οποία ξεπέρασε ένα ελαφρύ διάστρεμμα που την ταλαιπώρησε, ενώ εκτός παραμένει η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της.

Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά αποτελούν την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (28/4) προπονήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Επταπύργιου και το πρόγραμμά του ολολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο.

Μίσσας: "Πάντα σοβαρός στο παρκέ ο Ολυμπιακός"
OLYMPIACOS WBC

Photο credits: Εurokiniss - Facebook / Olympiacos WBC

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ