Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα"

Μίσσας: "Να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (03/12, 14:30) με στόχο το 7-0 στην Α1 Γυναικών, με τον Κώστα Μίσσα να τονίζει πως οι "ερυθρόλευκες" θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κούραση της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Ρίγα , ωστόσο πέρασε στα μπαράζ του EuroCup Γυναικών και πλέον επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου στόχος είναι το 7/7. Ενόψει της αναμέτρησης με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (03/12, 14:30) ο Κώστας Μίσσας τόνισε πως οι "ερυθρόλευκες" θα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση και να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαρές για τη νίκη.

" Σίγουρα προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι έχοντας δώσει μία πολύ μεγάλη μάχη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει πολύ γρήγορα να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα και σίγουρα να ξεπεράσουμε το κομμάτι της κούρασης, η οποία υπήρχε και από τις μετακινήσεις και από το παιχνίδι με τη Ρίγα.

Φυσικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Είναι συνήθεια μίας ομάδας που παίζει στην Ευρώπη να έχει συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και την ίδια προσήλωση που έχουμε όλο αυτό το διάστημα", σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού στο osfp.gr.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ρεπορτάζ, η coach του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη δεν αντιμετωπίζει απουσίες κι η αποστολή αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ