Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Να είμαστε έτοιμοι κάθε φορά"

Μίσσας: "Να είμαστε έτοιμοι κάθε φορά"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Πρωτέα Βούλας, αλλά ο Κώστας Μίσσας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ έδωσε και το... σύνθημα ενόψει του αγώνα με την Ζιρόνα στην Καταλονία (11/1).

O Ολυμπιακός στην 10η "στροφή" της Α1 Γυναικών επιβλήθηκε στη Βούλα του Πρωτέα , αλλά η εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν άφησε ικανοποιημένο τον Κώστα Μίσσα.

"Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε όπως είχαμε πει και στις προπονήσεις και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Και για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει η ομάδα να είναι ετοιμη ψυχολογικά, διότι δεν μπορείς να μην είσαι έτοιμος τώρα και σε 4 μέρες να πας να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό. Δεν υπάρχει αυτό στον αθλητισμό. Στο μπάσκετ πρέπει να είσαι επαγγελματίας συνέχεια με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζεις. Γιατί σήμερα ήταν μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε δύο τρία στοιχεία για το ματς στην Πέμπτη, είτε αυτό είναι για την άμυνα είτε αυτό είναι στην επίθεση, τα οποία τα καταφέραμε να τα εφαρμόσουμε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το σημαντικό είναι να είσαι 100% έτοιμος κάθε φορά", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Μίσσας επίσης αναφέρθηκε στην Εβίνα Μάλτση και την Αγγελική Νικολοπούλου λέγοντας πως "από την άλλη, πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαμε με την Μάλτση, μία ενόχληση στη γάμπα της και για αυτό την προφυλάξαμε και δεν έπαιξε. Αναφορικά με την Νικολοπούλου και αυτή είχε ένα… τσίμπημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σημαντικό και για τις δύο, γιατί είναι δύο παίκτριες που τις χρειαζόμαστε για την Πέμπτη (11/1)".

Η Ολγα Χατζηνικολάου από την πλευρά των παικτριών των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: " Δεν ξεκινήσαμε καλά και νομίζω ότι είχαμε μείνει στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Zιρόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο που σοβαρευτήκαμε και πιέσαμε στην άμυνα, βγάλαμε κάποια πράγματα στο παρκέ. Πρέπει πάντα να είμαστε σοβαρές και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να φεύγει. Σίγουρα είναι πολύ η σκέψη μας στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία ευκαιρία να δουλέψουμε και σε αυτά που θα κάνουμε την Πέμπτη. Τώρα από εδώ και πέρα τα καταφέραμε, ήταν μία καλή νίκη και είμαστε ψυχή, καρδιά και σώμα στο παιχνίδι με την Zιρόνα".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ