Μίσσας: "Ισορροπημένη η κλήρωση του EuroCup"

Ισορροπημένη χαρακτήρισε την κλήρωση των ομίλων στο EuroCup Women ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας.

Στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Μίσσας, με αφορμή την κλήρωση των ομίλων στο EuroCup Women. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως ισορροπημένη την κλήρωση, σχολιάζοντας παράλληλα όσα έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι αντίπαλοι των "ερυθρολεύκων":

"Είναι μια κλήρωση που μπορώ να τη χαρακτηρίσω ισορροπημένη σε πρώτη φάση.  Ούτε πολύ εύκολη ούτε πολύ δύσκολη. Η Μπεσίκτας δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της και πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα κινηθεί στην ίδια λογική με πέρσι. Αναμφίβολα είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα.

Η Ρίγα είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε μια αντιστοιχία με εμάς που διαθέτει διεθνείς αθλήτριες ως βασικό κορμό. Η τρίτη κατά σειρά ομάδα του ομίλου μας, η Γκορζόβ είναι σκληρό σύνολο αλλά όχι κάτι που μπορεί να μας φοβίσει.

Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τα ρόστερ των αντιπάλων μας και μόλις συμπληρωθούν θα έχουν την απαιτούμενη πληροφόρηση για να σχηματίσουμε πληρέστερε άποψη. Αυτό που έχει σημασία είναι η δική μας λογική και προετοιμασία ενόψει των αγώνων που θα δώσουμε στη διοργάνωση του EuroCup".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24