Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"

Μίσσας: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"
EUROKINISSI

Μία μέρα πριν από την έναρξη των playoffs, ο Κώστας Μίσσας επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χαλαρώσει. Φουλ για ένα ακόμη νταμπλ οι "ερυθρόλευκες".

Η κατάκτηση της πρωτιάς στη regular season δίνει στον Ολυμπιακό το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, με τον Κώστα Μίσσα να τονίζει όμως πως η ομάδα του δεν πρέπει να χαλαρώσει ούτε στο ελάχιστο. Με τις "ερυθρόλευκες" να ψάχνουν τη νίκη που θα τις στείλει άμεσα στους τελικούς της Α1 Γυναικών, ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πως δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα σχέδιά του την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό της στο γόνατο.

Πέραν τούτου, ο Κώστας Μίσσας σημείωσε πως "ολοκληρώσαμε την κανονική περίοδο αήττητοι και τώρα περνάμε στην φάση των πλέι οφ. Οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ως κάτι νέο και να αφήσουμε πίσω την κανονική διάρκεια. Να την δούμε ως ένα διαφορετικό κομμάτι και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού μας, είτε αυτό λέγεται συγκέντρωση στο αμυντικό μας κομμάτι είτε αυτό λέγεται ομαδικότητα αναφορικά με την επιθετική μας λειτουργία", ενώ κατέληξε λέγοντας:

"Φυσικά πρέπει να μπούμε από μηδενική βάση στην λογική των πλέι οφ που είναι θεωρώ και το πιο σημαντικό από όλα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κουβαλάμε τις νίκες από την κανονική περίοδο και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Είναι ιδιαίτερο σημαντικό αυτό γιατί σε αυτήν την φάση κρίνεται όλο τελικό αποτέλεσμα".

Το πρόγραμμα των playoffs:

1η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου (2/5, 16:00)

Φάρος Κερατσινίου - Πανιώνιος (2/5, 19:30)

2η αγωνιστική:

Δάφνη Αγίου Δημητρίου - Ολυμπιακός (6/5, 16:45, εάν χρειαστεί)

Πανιώνιος - Φάρος Κερατσινίου (6/5, 14:00)

3η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου (9/5, 16:00, εάν χρειαστεί)

Φάρος Κερατσινίου - Πανιώνιος (9/5, 19:30, εάν χρειαστεί)

Το πρόγραμμα των playouts:

1η αγωνιστική:

Εσπερίδες - Ολυμπιακός Βόλου (2/5, 18:00)

Πρωτέας Βούλας - Παναθλητικός (2/5, 16:00)

2η αγωνιστική:

Ολυμπιακός Βόλου - Εσπερίδες (6/5, 13:00)

Παναθλητικός - Πρωτέας Βούλας (6/5, 14:00, εάν χρειαστεί)

3η αγωνιστική:

Εσπερίδες - Ολυμπιακός Βόλου (9/5, 18:00, εάν χρειαστεί)

Πρωτέας Βούλας - Παναθλητικός (9/5, 16:00, εάν χρειαστεί).

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ