Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίσσας αντί Καπογιάννη στον Ολυμπιακό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αντικατάσταση της Ελένης Καπογιάννη από τον Κώστα Μίσσα στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Η απουσία της Ελένης Καπογιάννη από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δικαιολογήθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την αντικατάσταση της έμπειρης προπονήτριας από τον μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου, Κώστα Μίσσα.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός προσελήφθη το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, λίγους μήνες όμως αργότερα έμελλε να αντικαταστήσει την Ελένη Καπογιάννη, η οποία αποχωρεί λίγες ημέρες πριν από τα μπαράζ πρόκρισης στους "16" του EuroCup Women.

Η σχετική ανακοίνωση: " Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως η Ελένη Καπογιάννη αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν ήδη Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και πλέον αναλαμβάνει πρώτος προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" κάθισε ο Γιώργος Παντελάκης.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ