ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός

Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Χαλκίδα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (24/10, 19:00) με την Φενέρμπαχτσε. Δεν φοβούνται την τουρκική ομάδα οι "ερυθρόλευκες" (PHOTOS).

Στα βαθιά ρίχνεται την προσεχή Τετάρτη (24/10, 19:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague γυναικών. Οι "ερυθρόλευκες" πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό "Τάσος Καμπούρης", την έδρα τους για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και η Κατερίνα Σωτηρίου μίλησε στο σάιτ του Ερασιτέχνη για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

" Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αναμφισβήτητα έχει μεγάλη εμπειρία από την διοργάνωση. Για εμάς δεν παύει να είναι ο πρώτος μας αγώνας στους ομίλους της Ευρωλίγκας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι", τόνισε αρχικά η διεθνής αθλήτρια.

" Από τη μεριά μας θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, απλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να φοβόμαστε. Για μας είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στη διοργάνωση. Θέλω εγώ προσωπικά και όλοι μας να το απολαύσουμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Στη συνέχεια η Σωτηρίου αναφέρθηκε στην τουρκική ομάδα, κάνοντας ειδική αναφορά στο κακό ξεκίνημά της στο τουρκικό πρωτάθλημα: " Θεωρώ ότι υπάρχουν καλές παίκτριες στην Φενέρμπαχτσε που έχουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την στιγμή και δεν έχει γίνει ομάδα κάτι που έχουν δείξει και οι μέτριες εμφανίσεις της στο τούρκικο πρωτάθλημα.

Ελπίζω η ομάδα μας να το εκμεταλλευτεί. Σίγουρα δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσεις το επίπεδο της Φενέρμπαχτσε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί όλες οι ομάδες στην Ευρώπη και στην Ευρωλίγκα, τα λάθη και τα κακά διαστήματα σου μπορούν να σε κάνουν να τα πληρώσεις. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100%".

Η Σωτηρίου ευχήθηκε επίσης να έχει ο Ολυμπιακός την υποστήριξη του κόσμου στην δύσκολη πρεμιέρα της στη φάση των ομίλων της EuroLeague: " Περιμένουμε τον κόσμο μας και στην Χαλκίδα για το ματς με την Φενέρμπαχτσε. Από εκεί και πέρα εμπιστεύομαι απόλυτα το τεχνικό τιμ και την ομάδα μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε το 100% στο γήπεδο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση των "ερυθρόλευκων" στην Χαλκίδα:

Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός
Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός
Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός
Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός
Μετακόμισε στην Χαλκίδα ο Ολυμπιακός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ