Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καπογιάννη: "Κρατάμε τη νίκη"

Καπογιάννη: "Κρατάμε τη νίκη"

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 έπειτα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη με 66-61.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημοσθένη Τσάντη, έπειτα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη της ομάδας της με 66-61.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τη νίκη επί του "αιώνιου" αντιπάλου: " Περίμενα ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του γίνεται πιο δυνατός. Άρα, δεν είχα αυταπάτες ότι θα περάσουμε εύκολα. Αγωνιστικά, εκπλήξεις δεν είχαμε, δηλαδή ο αντίπαλος προπονητής έπαιξε όπως περιμέναμε.

Η ψυχολόγία και η… στιμγή είναι στα ύψη. Έγινανλάθη, αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Ήταν ένας αγώνας αντάξιος του τίτλου που έχει, αντάξιος ενός ντέρμπι, σε θαυμάσια ατμόσφαιρα. Θέλω να πω ότι ήμαστανπολύ ασφαλείς, συγκεντρωθήκαμε στο παιχνίδι μας και όλα τελείωσαν ομαλά. Και αυτό είναι πολύ θετικό. Αυτό που κρατάω είναι η νίκη. Είναι αρχή της σεζόν ακόμα.

Η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη. Δεν έχει ρολάρει. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, κορίτσια που δεν έκαναν προετοιμασία. Έχουμε τέσσεριςπαίκτριες με σχεδόν 10 προπονήσεις, που είναι παντελώς ανέτοιμες. Πιστεύω ότι αν μπουν τα κορίτσια και ανέβει το επίπεδο των προπονήσεων, θα έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ