ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλτσίδου: "Θα μου λείψει να ακούω τον εθνικό ύμνο"

Καλτσίδου: "Θα μου λείψει να ακούω τον εθνικό ύμνο"
EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά την τελευταία της εμφάνιση με την εθνική ομάδα η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί και τις πιο δυνατές και... παράξενες στιγμές της (VIDEO).

Μία διαδρομή 20 και πλέον ετών έφτασε στο τέλος για την Στέλλα Καλτσίδου στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με το Ισραήλ . Η 35χρονη αθλήτρια, που φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε επίπεδο κορασίδων το 1998, αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα την περασμένη Τετάρτη (21/11) και λίγες ημέρες αργότερα στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η Καλτσίδου μίλησε για το λόγο που πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, για την πιο περίεργη αντίδραση που αντιμετώπισε, την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της στην Εθνική Γυναικών και τις πιο δυνατές στιγμές της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με αποκορύφωμα φυσικά την τέταρτη θέση στο EuroBasket του 2017.

" Από την Εθνική σταματάω, όχι από το μπάσκετ. Αυτό δεν θα γίνει ακόμα... Για να φτάσει ο κάθε αθλητής σε αυτή την απόφαση φυσικά και είναι συνειδητοποιημένος. Το έχω σκεφτεί πολύ καλά. Στο μυαλό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, κάτι που έχει έρθει ύστερα από πολύ ώριμη σκέψη. Είναι μία απόφαση πολύ προσωπική για τον καθένα και για τα δικά μου δεδομένα αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρώσω την καριέρα μου με την εθνική ομάδα", τόνισε αρχικά η 35χρονη αθλήτρια.

Η Καλτσίδου μίλησε ακόμα για την πιο παράξενη αντίδραση που αντιμετώπισε μετά την ανακοίνωσή της να αποσυρθεί, όταν κάποιος την ρώτησε " από τώρα;", αλλά και για το EuroBasket του 2017, την διάδοχη κατάσταση και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.Όσο για το τι θα της λείψει; " Το να ακούω τον εθνικό ύμνο πριν από κάθε παιχνίδι, κοιτώντας την σημαία", τόνισε η Καλτσίδου, που μίλησε επίσης και για τις αγαπημένες της συμπαίκτριες και ομάδες, την Μπουρζ, το παρατσούκλι της (" Κουκοτσάκι"), την αγαπημένη της φράση και φωτογραφία, το συρτάκι που χόρευε με την εθνική ομάδα και για πολλά άλλα προσωπικά στοιχεία.

Δείτε τι είπε στην κάμερα της Ελληνικής Ομοσπονδίας η Στέλλα Καλτσίδου:


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ