Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλογήρου: "Όλοι ακολουθούν τον δρόμο και τον χαρακτήρα του Τσάπα"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ρούλα Καλογήρου μίλησε στην ιστοσελίδα του Φάρου Κερατσινίου για τη φετινή... περιπέτεια και την πρόκριση των νεοφώτιστων στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρότι είναι νεοφώτιστος στην Α1 Γυναικών, ο Φάρος Κερατσινίου έχει καταφέρει φέτος να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης και στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας. Μία από τις πιο έμπειρες παίκτριες της ομάδας του Γιώργου Λειβάδη, η Ρούλα Καλογήρου, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια στο Κερατσίνι και όλα όσα φιλοδοξούν να φέρουν στο άμεσο μέλλον εκείνη και οι συμπαίκτριές της στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Ρούλα, μετά τη μεγάλη σου πορεία στα παρκέ φέτος αγωνίζεσαι στο Φάρο. Τι σε έκανε το καλοκαίρι να υπογράψεις στην ομάδα;

"Ο Φάρος Κερατσινίου έχει ένα πολύ καλό "όνομα" στο χώρο του μπάσκετ τόσο από το αντρικό τμήμα τα προηγούμενα χρόνια όσο και από το γυναικείο. Στις μέρες μας είναι ευλογία και ταυτόχρονα πολυτέλεια για το γυναικείο μπάσκετ, και όχι μόνο, να υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Βαγγέλης Τσάπας που ασχολείται ενεργά μ’αυτό. Οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθα στο Φάρο και φυσικά δε μετάνιωσα στιγμή. Έχουμε έναν καταπληκτικό προπονητή ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ένας ξεχωριστός άνθρωπος που μας καταλαβαίνει και μας αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο. Και δε θα μπορούσα να παραλείψω τις συμπαίκτριές μου που είναι από τις φορές που πραγματικά νιώθω τυχερή έχοντάς τες".

- Ο Φάρος Κερατσινίου το καλοκαίρι είχε έναν στόχο όπως είπε πρόσφατα και ο κ. Τσάπας. Να φτάσει στο final4 του Κυπέλλου Ελλάδας και από εκεί στην καλύτερη βαθμολογική θέση του πρωταθλήματος.

"Αυτή είναι η αλήθεια. Εξαρχής στόχος μας ήταν η παρουσία στο final4. Από εκεί και πέρα το ότι είμαστε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αυτό είναι το δικό μας στοίχημα και γι’αυτό παλεύουμε κάθε βδομάδα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν παρουσιαζόμαστε όπως θέλουμε ή έχουμε απουσίες και τραυματισμούς, όπως της αρχηγού μας, Ζωής Κεχαγιά που στερούμαστε τη βοήθειά της στα τελευταία ματς, βρίσκουμε εκ των έσω τις λύσεις και προχωράμε. Έχουμε χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα που έχει «στηθεί» για να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Και παρόλα αυτά αν παρακολουθήσατε το μεταξύ μας παιχνίδι την περασμένη Κυριακή ήμασταν ανταγωνιστικότατες και δίναμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε μέσα στο παρκέ. Η πραγματικότητα είναι ότι δε θα θέλαμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό αλλά στον τελικό αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι που ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί...".

- Υπάρχει μία "μαγική" μοναδική συνταγή επιτυχίας που ακολουθεί το Φάρο Κερατσινίου όλα τα χρόνια. Και αυτό είναι η σχέση των παικτών- παικτριών του τεχνικού επιτελείου και του Βαγγέλη Τσάπα. Εσύ από την πολύχρονη παρουσία σου στο μπάσκετ το έχεις συναντήσει ξανά αυτό;

"Είναι μοναδικό όπως το είπες. Γιατί πέραν της καλής σχέσης του Προέδρου με όλες μας ο κ. Τσάπας έχει καταφέρει να "δημιουργήσει" και να φτιάξει έναν κόσμο στις ομάδες που είναι με ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται και τρέχουν για οτιδήποτε ζητηθεί. Ακολουθούν δηλαδή όλοι το δικό του χαρακτήρα και το δικό του δρόμο. Και αυτό είναι ένα επιπλέον επίτευγμα για το οποίο πρέπει να νιώθει περήφανος. Το γεγονός ότι έχουμε ό,τι χρειαστούμε ως ομάδα, τη στιγμή που άλλες ομάδες δεν έχουν ούτε τα βασικά, μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο πρόθυμες στη δουλειά μας και πιο τυπικές απέναντι στην ομάδα μας".

- Τέλος, θα μας κάνει μία ευχή για το Φάρο;

"Εύχομαι ο Φάρος Κερατσινίου να βρίσκεται πάντα στο ίδιο επίπεδο με τώρα και σε ακόμη καλύτερο. Να υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Τσάπας ο οποίος ελπίζω να βρει και συμπαραστάτες σε όλο αυτό το "λειτούργημα" που κάνει στο ελληνικό μπάσκετ. Και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου σιγά σιγά ο κόσμος του Κερατσινίου και των γύρω περιοχών να "αγκαλιάσει" την ομάδα μας γιατί πραγματικά το αξίζει".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ