Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ιδανική στελέχωση του τεχνικού τιμ στον Παναθηναϊκό

Ιδανική στελέχωση του τεχνικού τιμ στον Παναθηναϊκό

Υπό το βλέμμα του Λεωνίδα Χριστακίδη θα γυμνάζεται ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι "πράσινες" ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο γυμναστή, ενώ θα περνούν πολλές ώρες καθημερινά στο "Leonidas Christakidis Gym" που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ.

Ένα βήμα παραπέρα θέλει να πάει φέτος ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Τι σημαίνει αυτό; Να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Γι αυτό η διοίκηση του Ερασιτέχνη φρόντισε να ενισχύσει το τεχνικό τιμ της ομάδας με έναν εκ των πλέον έμπειρων γυμναστών στο χώρο.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Χριστακίδη που ανέλαβε την εκγύμναση των αθλητριών του "τριφυλλιού", την ώρα που στο "Leonidas Christakidis Gym" θα περνούν αρκετές ώρες καθημερινά οι παίκτριες του Πέτρου Πρέκα. Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη:

" Μια νέα συνεργασία έχει ξεκινήσει από φέτος για τη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο με το γυμναστήριο "Leonidas Christakidis Gym". Τόσο το τμήμα των γυναικών όσι και τα τμήματα παίδων και εφήβων γυμνάζονται καθημερινά στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του "Leonidas Christakidis Gym".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεωνίδας Χριστακίδης είναι επίσης υπεύθυνος εκγύμνασης των Παίδων και Εφήβων του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει με τους "πράσινους" τρεις φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (2011, 2012 και 2015).

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ