Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

H Ντεσρός ζητά βοήθεια για να χειρουργηθεί

H Ντεσρός ζητά βοήθεια για να χειρουργηθεί

Η Κέιλα Ντεσρός υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Νοέμβριο, αγωνιζόμενη με την Τερψιθέα και ζητά οικονομική βοήθεια για να κάνει επέμβαση. Το μήνυμα της Αμερικανίδας σέντερ.

Η Κέιλα Ντεσρός υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Νοέμβριο, αγωνιζόμενη με την φανέλα της Τερψιθέας και ζητά από τον κόσμο οικονομική βοήθεια για να κάνει επέμβαση.

Η Αμερικανίδα σέντερ, που στις 12 Νοεμβρίου του 2016 τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τερψιθέας με τον Αθηναϊκό, παραμένει ακόμα χωρίς χειρουργική επέμβαση καθώς η πρώην ομάδας της δεν φρόντισε να της προσφέρει οικονομική στήριξη, ενώ πλέον η ίδια λόγω του τραυματισμού της δεν έχει εισόδημα από το μπάσκετ. Έτσι η 27χρονη παίκτρια μέσω της ιστοσελίδας gofundme ζητεί χρηματοδότηση προκειμένου να μαζέψει τις 3.000 δολάρια που χρειάζονται για να χειρουργηθεί και να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Το μήνυμά της αναφέρει :

« Όπως όλοι ξέρετε, παίζω μπάσκετ εκτός ΗΠΑ ως επαγγελματίας. Δυστυχώς το όνειρό μου έχει βαλτώσει λόγω ενός απρόσμενου τραυματισμού στο γόνατο. Αν δεν αγωνίζομαι, δεν πληρώνομαι και τα έξοδα για τη χειρουργική επέμβαση είναι τεράστια. Ζητώ τη βοήθειά σας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας μου. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξή σας και ελπίζω να συνεχίσω σύντομα το ταξίδι για την αποθεραπεία μου και την επιστροφή στο να κάνω αυτό που αγαπώ».

Όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε την Κέιλα, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.gofundme.com/cailas-road-to-recovery

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ