Η ΕΟΚ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, άκυρη η μεταγραφή της Σταμολάμπρου στον Ολυμπιακό

Η ΕΟΚ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ που αντέδρασε επίσημα και η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου κρίθηκε άκυρη.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε συμφωνήσει με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, μπορεί οι δύο πλευρές να είχαν ανακοινώσει τη συνεργασία τους, όμως η διεθνής point guard δεν μπορεί (προς το παρόν τουλάχιστον) να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα καθώς η ΕΟΚ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ που διατηρεί τα δικαιώματά της!

Οι Θεσσαλονικείς (στους οποίους έπαιξε η Ελληνίδα guard από το 2011 έως το 2013) αντέδρασαν στην είδηση της συμφωνίας Ολυμπιακού - Σταμολάμπρου, με αποτέλεσμα η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ να κρίνει άκυρη τη μεταγραφή. Με τα τωρινά δεδομένα, η 23χρονη μπασκετμπολίστρια μπορεί να παίξει είτε στον ΠΑΟΚ, είτε στο εξωτερικό μετά από τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο Robert Morris. Η Σταμολάμπρου εκτός από τη θητεία της στο Robert Morris από το 2013 ως το 2017, είχε αγωνιστεί εκτός Ελλάδας και την περασμένη σεζόν σε Ελβετία και Ισπανία. Παρ' όλα με βάση τον κανονισμό της ΕΟΚ, στην Ελλάδα ανήκει στον ΠΑΟΚ και γι αυτό ακύρωσε τη μεταγραφή. Αναμένεται, λοιπόν, η αντίδραση του Ολυμπιακού, που προς το παρόν δεν θέλησε να πάρει θέσει επί του ζητήματος,

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

6 σειρές ενώνουν τους πάντες στον πλανήτη σύμφωνα με το Netflix

Είτε είσαι στην Αθήνα, είτε στην Ανταρκτική, μπορείς να πιάσεις κουβέντα γι' αυτές τις έξι σειρές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ