Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γέμελος: "Ευλογία να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Να δει τον Ολυμπιακό να χτίζει τον χαρακτήρα του μέσα από εκτός έδρας νίκες, αρχής γενομένης από το ματς με τη Ναμούρ, θέλει η Τζάκι Γέμελος.

Είναι το... όνομα της ομάδας, η παίκτρια που κερδίζει τα βλέμματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η Τζάκι Γέμελος γύρισε φέτος στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δύο μέρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ναμούρ (7/11 στις 21:30) για την τέταρτη αγωνιστική του EuroCup, δήλωσε πως αισθάνεται ευλογημένη για το γεγονός ότι αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα.

" Ευχαριστούμε τους φίλους μας για την στήριξη και τα καλά τους λόγια από την αρχή της σεζόν. Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς και χαιρόμαστε που τους βλέπουμε παντού να είναι δίπλα μας. Είτε είναι στο ΣΕΦ είτε είναι στα Χανιά που ήταν πραγματικά εκπληκτικοί. Ξέρουμε ότι ακολουθούν τον Ολυμπιακό όπου και αν παίζει και είναι ένα τεράστιο αβαντάζ για εμάς να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και να έχεις αυτούς τους ανθρώπους δίπλα σου" δήλωσε η Γέμελος στο olympiacossfp.gr.

Για το επερχόμενο ματς με τη Ναμούρ, εξήγησε πως: " Πρόκειται για μία ομάδα που νικήσαμε στο σπίτι μας, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όταν αγωνίζεσαι εκτός. Θα είναι πιο δύσκολο από ότι στην έδρα μας και πρέπει να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να φύγουμε από εκεί με το θετικό αποτέλεσμα. Να ορίσουμε τον τόνο του παιχνιδιού και να τους δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός Ελλάδας να είμαστε το ίδιο αποδοτικές. Θεωρώ ότι με το κοινό τους στο πλευρό τους θα έχουν διαφορετική εικόνα από ότι στο ΣΕΦ. Αλλά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να χτίσουμε τον χαρακτήρα μας μακριά από την έδρα μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ