Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φασούλας: "Ευχάριστο να βλέπεις ελληνική ομάδα στην EuroLeague""

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για την παρουσία του Ολυμπιακού στα προκριματικά της EuroLeague Women, εξηγώντας πως οι "ερυθρόλευκες" θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός έδωσε το "παρών" για πρώτη φορά σε διαδικασία που αφορά στην EuroLeague Women , με τον Παναγιώτη Φασούλα να καταδεικνύει την αξία της παρουσίας των "ερυθρολεύκων" σε αυτή και να εξηγεί πως η μονομαχία με τη Βίσλα Κρακοβίας είναι το καλύτερο δυνατό ζευγάρωμα που θα μπορούσε να έχει η ελληνική ομάδα. Ο General Manager των "ερυθρολεύκων" σημείωσε αρχικά:

" Είναι ευχάριστο να βλέπεις μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και να βλέπεις το όνομα της στον πίνακα των κληρώσεων. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός. Και οι δύο ομάδες που ήταν πιθανό να τύχουμε ως αντίπαλοι είναι σίγουρα πιο έμπειρες από τις ελληνικές και διαθέτουν ρόστερ με μεγαλύτερο μπάτζετ", για να προσθέσει:

" Παρόλα αυτά εμείς πιστεύουμε στην δική μας ομάδα που είναι νεανική βέβαια αλλά συνδυάζει την εμπειρία με νέες παίκτριες και έχει πολλή μεγάλη φιλοδοξία και θα προσπαθήσει να κάνει ότι είναι καλύτερο δυνατό για να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Σε κάθε περίπτωση και αν δεν περάσουμε στον όμιλο, στο Eurocup τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από πέρσι, είμαστε πιο έμπειροι και μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μας. Οπότε θα προσπαθήσουμε καλύτερη πορεία από πέρσι και είναι σίγουρο ότι θα την έχουμε γιατί ήδη θα έχουμε συμμετάσχει και στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για την κλήρωση της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας: " Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στα προκριματικά της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι ένα σπουδαίο βήμα για το τμήμα και τον σύλλογο. Θεωρούσα από την αρχή τις δύο ομάδες ως ίδιας δυναμικής και σίγουρα πρόκειται για ομάδες υψηλού επιπέδου. Όμως η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα και για αυτό δεν μπορούμε να έχουμε και την πλήρης εικόνα του ρόστερ της TS Wisla Krakow", και κατέληξε:

" Γενικότερα δεν είμαι της λογικής των φαβορί και των αουτσάιντερ γιατί είναι κάτι εντελώς θεωρητικό. Στο γήπεδο φαίνονται όλες οι ομάδες. Εμείς από την μεριά μας θα έχουμε μια δυσκολία στην προετοιμασία μας γιατί έχουμε διεθνείς αθλήτριες που θα είναι στο Παγκόσμιο, αλλά η δουλειά μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι για το πρώτο παιχνίδι στις 9 Οκτωβρίου. Από την πλευρά μου εγώ είμαι περήφανος γιατί έχω ένα σύνολο που πιστεύω υπερβολικά στην δυναμική του και που σίγουρα θα εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα που του αναλογεί για την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ