Ευχαρίστησε Παπαπέτρου

Η διοίκηση του Πρωτέα Βούλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Αργύρη Παπαπέτρου για την προσφορά του στην ομάδα

Μπορεί οι δύο πλευρές να χώρισαν μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΔΑΣΑΛ που υπέστη ο Πρωτέας Βούλας, ωστόσο η διοίκηση θέλησε να ευχαριστήσει τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Πρωτέα ευχαριστεί τον Αργύρη Παπαπέτρου για τα τρία χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο όπου στο πρόσωπό του γνώρισε έναν  έντιμο άνθρωπο και καλό προπονητή.

 

Οδήγησε την ομάδα βάσει του τριετούς πλάνου πού είχε η διοίκηση στην μεγάλη κατηγορία των γυναικών και βοήθησε στο πλάνο της δημιουργίας σωστών αθλητριών. Στις υποδομές του συλλόγου. Καλή επιτυχία Αργύρη στις επόμενες επιλογές σου".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ