ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague Γυναικών: Σε LIVE Streaming το Σοπρόν - Ολυμπιακός

EuroLeague Γυναικών: Σε LIVE Streaming το Σοπρόν - Ολυμπιακός

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού έφτασε στην Ουγγαρία για την αναμέτρηση με την Σοπρόν (1/11, 19:00), η οποία θα μεταδοθεί μέσω LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην 2η "στροφή" της φάσης των Ομίλων της EuroLeague θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σοπρόν (1/11, 19:00) και η αποστολή της - η οποία στο "Ελ. Βενιζέλος" συναντήθηκε με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του - από το μεσημέρι της Τετάρτης (31/10) βρίσκεται στην Ουγγαρία.

Η αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με την περσινή φιναλίστ της EuroLeague δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση, αλλά οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουμε μέσω LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Υοutube.

H Ρίτα Ρασίντ είναι η μοναδική παίκτρια που δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα του: "Αντιμετωπίζουμε την Σοπρόν για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλιγκας. Είναι μια ομάδα που είναι η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Ένα σύνολο που το έχουμε μελετήσει πολύ καλά και έχουμε δουλέψει πάνω στα ατού του. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς όμως εμείς από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και οι προπονήσεις μας είναι σε υψηλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ματς για να το διεκδικήσουμε με στόχο να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη".

Η Εβίνα Σταμάτη από την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού δήλωσε: "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό με την Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για ένα πιο δύσκολο ματς, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να φύγεις με το θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι η Σοπρόν έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλιγκας, γεγονός που αποδεικνύει και τη δυναμική της ως ομάδα. Πάντως εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% μας στο παρκέ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ουγγαρία".

Photo credits: olympiacossfp.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ